KLANTENSERVICE:
(010) 798 62 05

SaniConcurrent is specialist in Beton Cire!

Trend van 2019

Wilt u eens wat anders dan de standaard witte of zwarte tegeltjes in uw badkamer? niet meer die onrustige storende voegen? Dan is Beton Ciré een ideale oplossing voor u! Een mooie serene rust met de uitstraling van stoer Beton of ingetogen natuurkleuren als tadelakt.

Beton Ciré is watervast en maakt uw badkamer bijzonder en tegelijkertijd toch tijdloos. Ook is het zeer geschikt om de wanden van uw badkamer mee af te werken, zelfs in het gedeelte waar u doucht. Door het ontbreken van de storende vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking. Beton Cire geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes zoals de badkamer ontstaat daardoor een vergrotend effect.

Door de rustige uitstraling past Beton Ciré in vrijwel iedere sfeer, van strak en modern tot landelijk, industrieel en zelfs klassiek.

Stel nu je eigen badkamer samen bij SaniConcurrent in beton cire. Neem contact op met uw projectbegeleider voor de mogelijkheden. SaniConcurrent garandeerd u de beste service, kwaliteit en prijs voor beton ciré. Wij ontzorgen u van A tot Z!